Noul restaurant s-a deschis pe 7 decembrie, în urma unei investiţii de  7 milioane lei, fiind al treilea restaurant al lanţului McDonald’s deschis în Timişoara.

Noul restaurant inaugurează singurul Drive-Thru deschis în 2017 şi oferă clienţilor experienţa completă McDonald’s: design-ul interior Alfabet oferă o atmosferă prietenoasă restaurantului, copiii au un spaţiu de joacă pregătit special pentru ei, iar părinţii se pot delecta oricând cu specialităţile McCafé.Noul restaurant creează 70 de locuri noi de muncă şi are integrat un sistem inovator de operare care eficientizează operaţiunile din bucătărie, dar şi pe cele de comandă şi de servire, astfel încât experienţa clienţilor să fie una inedită la fiecare vizită, iar interacţiunea lor în restaurant să fie mai simplă şi mai rapidă.   

Odată cu deschiderea restaurantului din Timişoara – al patrulea şi, totodată, ultimul restaurant inaugurat în acest an, McDonald’s vine în întâmpinarea clienţilor cu o nouă ofertă: între 7 si 11 decembrie, la fiecare dintre produsele: Big Mac, McChicken, porţie medie de cartofi prăjiţi sau băutură răcoritoare medie, vor primi al doilea produs din partea casei.


 
Cel de-al 72-lea restaurant McDonald’s din România este deschis în Timişoara (Strada Circumvalaţiunii nr. 35), de luni până duminică, în intervalul orar 07:00 – 23:00.
 

Citește și: