4523 vizualizări 7 oct 2019

Potrivit Poliţiei Alba, poliţiştii din Cugir au reţinut un tânăr de 28 de ani, din oraş, acuzat că a întreţinut raporturi sexuale cu o fată de 11 ani.

În urmă cu câteva zile, Poliţia din Cugir a fost sesizată de către un bărbat că fiica sa, în vârstă de 11 ani, ar fi întreţinut raporturi sexuale cu un tânăr din oraş. Poliţiştii au constatat că, în seara zilei de 1 octombrie 2019, în timp ce se afla într-un parc din Cugir, tânărul, în vârstă de 28 de ani, ar fi convins-o pe minoră să întreţină raporturi sexuale, orale, cu el.

Iniţial, cercetările au fost făcute pentru act sexual cu minor, însă dată fiind vârsta victimei, încadrarea juridică a faptei a fost schimbată în viol.

Faţă de tânăr a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, iar ulterior a fost prezentat în faţa magistraţilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia şi a judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Alba Iulia, care a dispus, faţă de acesta, măsura preventivă a arestului la domiciliu, pentru o perioadă de 30 de zile.

 

Citește și: