Raluca Lazaroi
61 vizualizări 7 oct 2019

Bărbatul de 40 de ani din Botoşani a fost găsit duminică seara aproape îngheţat, de poliţiştii locali, într-un canal folosit pentru intervenţiile la reţelele de apă.

„A fost primit un apel la ofiţerul de serviciu al Poliţiei Locale Botoşani, prin care se făcea cunoscut că pe o stradă din municipiul Botoşani se află o persoană într-un cămin de vizitare reţea apă. Sesizarea a fost direcţionată către patrula de poliţişti locali, care se afla cea mai aproape de adresa menţionată şi care s-a deplasat la faţa locului. Ajunşi la adresa indicată, poliţiştii locali au ridicat capacul căminului de vizitare (...) şi au constatat că sesizarea se confirmă, fiind descoperită o persoană de sex masculin care părea fi o persoană fără adăpost şi care, probabil, se adăpostea de ploaie în acel loc”, se arată într-un comunicat transmis luni Agenţiei MEDIAFAX de Poliţia Locală Botoşani.

Bărbatul a fost ajutat de poliţiştii locali să iasă din canal şi, pentru că starea acestuia indica o problemă de sănătate, poliţiştii au cerut ajutorul ambulanţei.

Poliţiştii locali spun că bărbatul răspundea extrem de greu la întrebări, motiv pentru care a considerat că are nevoie de ajutor medical.

Medicii de pe ambulanţă au stabilit că bărbatul era în şoc hipotermic şi l-au dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati Botoşani.

 

Citește și: