Adriana Mit
2337 vizualizări 11 oct 2017

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin, Cecilia Dăneţ, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, că autorităţile sârbe au găsit trupul unei femei pe malul fluviului. Un membru al familiei a recunoscut-o pe femeie ca fiind una dintre cele patru persoane căutate în apele fluviului, după ce o maşină a căzut în Dunăre, sâmbătă.

"Autorităţile sârbe au găsit un cadavru în dreptul localităţii Şviniţa de la noi din ţară, miercuri. Au luat legătura cu poliţiştii de frontieră de la noi din ţară, au trimis câteva fotografii cu cadavrul, iar un membru al familiei a recunoscut-o pe femeia de 40 de ani. Mai precis, fratele ei a fost cel care a recunoscut-o", a afirmat Cecilia Dăneţ.

O maşină în care s-ar fi aflat cinci persoane, şoferul şi o familie cu doi copii, a căzut, sâmbătă, în Dunăre, în dreptul localităţii Coronini, din judeţul Caraş-Severin.

Şoferul, un bărbat de 44 de ani care avea permis de şapte luni, a reuşit să se salveze şi a povestit că în maşină se aflau încă patru persoane.

„Este vorba de o familie din localitatea Sicheviţa, soţ, soţie şi doi copii. Soţul are 48 de ani, soţia are 40 de ani, copilul cel mare are 22 de ani şi un minor de trei ani", declara purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin, Cecilia Dăneţ.

Duminică, maşina a fost scoasă din Dunăre, însă în autoturism nu se afla nicio persoană.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Potrivit reprezentanţilor Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, parapetele în zona producerii accidentului era rupte sau deteriorate de aproximativ doi ani.

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a cerut un Raport cu privire la elementele care ar fi putut contribui la agravarea tragicului accident petrecut recent pe DN57, între Orşova şi Moldova Nouă, la Coronini, iar directorul Regionalei Timişoara şi şeful Secţiei Drumuri Orşova au fost demişi, luni.

Citește și: