25 vizualizări 16 nov 2007


Premierul Călin Popescu Tăriceanu a confirmat că s-a întâlnit, joi, cu ambasadorul Italiei la Bucureşti pentru o discuţie privind cazul actriţei Laura Vasiliu, precizând că a dorit să transmită acestuia faptul că este "profund afectat" de incident.

"Am transmis ambasadorului că sunt profund afectat de incidentul în care a fost implicată, în Italia, actriţa Laura Vasiliu", a afirmat premierul Tăriceanu.

El a arătat că întâlnirea nu a fost axată pe acest subiect, însă a dorit să transmită diplomatului italian punctul său de vedere.

Tăriceanu a adăugat că a dorit să aibă această întâlnire cu ambasadorul Italiei după întrevederea avută cu reprezentanţii firmeo Pirelli, care şi-au arătat disponibilitatea de a se implica în definirea unor soluţii care să-i ajute pe italieni să-şi formuleze o percepţie corectă în legătură cu românii.

Surse ministeriale au declarat, joi seara, agenţiei MEDIAFAX că premierul Tăriceanu a discutat cu ambasadorul Italiei la Bucureşti despre situaţia cetăţenilor români din Italia şi cazul recent în care actriţa Laura Vasiliu a fost confundată de carabinieri cu o traficantă de persoane.

"Premierul a avut o discuţie cu ambasadorul Italiei la Bucureşti, Daniele Mancini, privind protecţia cetăţenilor români aflaţi pe teritoriul italian, în care a fost abordat şi recentul caz al actriţei Laura Vasiliu", au afirmat sursele.

Mai multe ştiri pe www.mediafax.ro

Citește și: