Laura Petrescu
1171 vizualizări 11 iul 2018

Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Lunca Corbului, au vrut să oprească un autoturism care circula, din direcţia Bârla către Hârseşti. Şoferul nu s-a conformat la semnal, iar oamenii legii au urmărit maşina şi au folosit armamentul din dotare pentru a-l determina să oprească.

Autoturismul a fost oprit pe raza comunei Hârseşti, iar conducătorul auto imobilizat. Ulterior, poliţiştii au constatat că o femeie de 31 de ani, pasageră în autoturism prezenta o rană împuşcată.

“Întrucât existau indicii că bărbatul ar conduce autovehiculul sub influenţa băuturilor alcoolice, poliţiştii au pornit în urmărirea autoturismului, având semnalele luminoase şi acustice în funcţiune. Aceştia au somat din nou conducătorul auto să oprească prin sistemul de amplificare audio al autospecialei, dar pentru ca şoferul nu a oprit, s-au văzut nevoiţi să folosească arma din dotare”, arată sursa citată.

Femeii nu i-a fost pusă viaţa în pericol, aceasta fiind transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţe Piteşti, potrivit managerului Ambulanţei Argeş, Marian Hiru.

“Nu este viaţa pusă în pericol. Glonţul a intrat şi a ieşit, leziunea fiind în zona toracelui. Există suspiciunea că a ricoşat dintr-o coastă. A fost dusă la spital”, a precizat Hiru.

Focurile de armă au fost executate într-o zonă fără locuinţe situată între comunele Bârla şi Hârseşti.

Şoferul care nu a oprit la semnal a fost amendat, i-a fost reţinut permisul şi i-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei, în acest caz fiind deschis un dosar penal pentru conducere a unui autovehicul sub influenţa alcoolului.

Sursa foto: captură YouTube

 

Citește și: