Laura Buciu
451 vizualizări 1 aug 2018

Potrivit Poliţiei Constanţa, şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC), Horia Constantinescu, a fost bătut de reprezentanţii unui restaurant din Neptun, unde a vrut să facă un control. Alături de Horia Constantinescu se mai afla o colegă inspector, care a fost şi ea agresată.

Constantinescu ar fi fost lovit peste faţă şi i-a fost spart un dinte, apoi şi lui, dar şi colegei sale le-au fost smulse telefoanele mobile cu care filmau controlul. Potrivit şefului OPC, printre agresori s-ar fi numărat şi apropiaţi ai proprietarului terasei.

“Am plecat în zona Steaguri din Neptun, fiecare dintre colegi intrând în câte o locaţie pentru a avea efectul scontat, pentru a constata aşa cum sunt locaţiile, nu după ce informează primii că suntem în zonă să se apuce să cureţe. Deci fiecare coleg într-o locaţie, facem 20 de locaţii deodată. O colegă m-a sunat să mă informeze că a găsit o locaţie cu deficienţe, este vorba de terasa Zorba’s şi o parte dintre lucrători şi dintre clienţi se manifestă agresiv la adresa ei şi a altui coleg ajuns acolo între timp. M-am urcat în maşină, am ajuns acolo, m-am interpus între agresorul iniţial, care a îmbrâncit-o pe colega noastră peste scaune. Era un consumator, probabil rudă cu proprietarul locaţiei pentru că îl apela cu „naşule". Respectivul era în stare avansată de ebrietate”, a relatat Horia Constantinescu.

Inspectorii OPC au depus plângere la Poliţie. Oamenii legii fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj.

La rândul lor, şi reprezentanţii restaurantului au spus că au fost agresaţi. Constantinescu va solicita ca terasa să fie închisă definitiv pentru obstrucţionarea controlului.

foto: captură video Facebook

Citește și: