2064 vizualizări 13 iun 2019

Joi, ministrul Tineretului şi Sportului, Constantin-Bogdan Matei, a fost filmat, în timpul şedinţei Comitetului Executiv PSD, chiar în momentul când îşi aprinde o ţigară.

Acesta a fost surprins când îşi aprinde ţigara, fiind aflat în radul al doilea, în spatele senatorului PSD Şerban Nicolae.

Asta deşi întâlnirea social democraţilor a avut loc la grupul PSD din Palatul Parlamentului, iar fumatul în spaţiile închise este interzis, potrivit legii.

Imaginile au fost transmise presei chiar de către reprezentanţii Partidului Social Democrat.

Ministrul Sportului, despre gestul de aprindere a ţigării în CEx: Din reflex am aprins-o

Ministrul Tineretului şi Sportului Bogdan Matei a declarat, joi, pentru Mediafax, că acesta a aprins o ţigară în cadrul întrunirii CEx PSD din Parlament „din reflex", recunoscând că este un „fumător înrăit" şi că îşi asumă acest viciu. El a precizat că şi-a dat seama de gest şi a stins ţigara.

„Din reflex mi-am aprins-o (ţigara-n.r.). Mi-am dat seama de gest şi am stins-o", a declarat ministrul Tineretului şi Sportului, Bogdan Matei, despre gestul aprinderii unei ţigări în şedinţa Comitextului Executiv Naţional care s-a ţinut în Parlament.

Aprinderea ţigării de către oficialul din Guvern a fost surprinsă în imaginile filmate de către PSD în timpul şedinţei.

Întrebat despre cum comentează acest gest, în calitate de ministru al Tineretului şi Sportului, Bogdan Matei a declarat că este „un fumător înrăit" şi că îşi asumă acest viciu.

„Sunt un fumător înrăit. E un viciu pe care mi-l asum", a spus Matei.

Citește și: