Departamentul Social - Mediafax
1112 vizualizări 21 iul 2018

Printr-o rectificare bugetară, Primăria generală a Capitalei intenţionează să aloce încă 10 milioane de lei pentru finalizarea Catedralei Mântuirii Neamului. Astfel, în acest an suma totală cheltuită de municipalitate pentru bisericile din Bucureşti depăşeşte 63 de milioane de lei (14 milioane de euro).

Primăria Capitalei va rectifica bugetul pe anul acesta şi va aloca aproximativ 18 milioane de lei pentru construirea, amenajarea sau reparaţiile a 166 de biserici din Capitală. În urma acestei rectificări bugetare, în total, în anul 2018, vor fi alocate, pentru lăcaşurile de cult peste 63 de milioane de lei, se arată în proiectul de hotărâre publicat pe ordinea de zi a Consiliului General al Municipiului Bucureşti, care se va întruni în zilele următoare.

De asemenea, Primăria intenţionează să aloce, prin rectificare, alte zece milioane de lei pentru finalizarea lucrărilor la Catedrala Mântuirii Neamului, suma totală pe care acest lăcaş de cult îl va primi anul acesta fiind de 25 de milioane de lei.

 

Citește și: