Departamentul Social - Mediafax
1528 vizualizări 21 sep 2018

O grupare de traficanţi de canabis a fost destructurată la Timişoara, după ce anchetatorii au făcut trei percheziţii, fiind ridicate peste 3 kilograme de canabis.

Potrivit Poliţiei, joi, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate - Serviciul Antidrog Timişoara, sub coordonarea procurorilor DIICOT Timişoara, au prins în flagrant trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 27 şi 49 de ani. Ulterior, poliţiştii au făcut trei percheziţii domiciliare, în judeţul Timiş.

Din cercetări a reieşit că membrii grupării ar fi întreţinut în apropiere de municipiul Timişoara, judeţul Timiş, la mansarda unei case, prevăzută cu lămpi, ventilatoare şi aparatură pentru reglarea umidităţii, o cultură de canabis, care, după recoltare, ar fi fost ambalată în vederea comercializării.

În urma percheziţiilor, au fost descoperite 33 de ghivece, din care ar fi fost recoltate plantele de canabis, 9 ghivece cu plante de canabis aflate la maturitate şi pregătite pentru recoltare, 5 vase de sticlă de 5 litri fiecare, în care erau depozitaţi muguri de canabis uscaţi, precum şi grindere şi alte ustensile folosite pentru consumul drogurilor.

În total au fost ridicate peste 3 kilograme de canabis. Trei persoane au fost audiate, iar una a fost reţinută pentru 24 de ore. Poliţiştii continuă cercetările pentru trafic şi deţinere de droguri de risc.

 

 

 

Citește și: