Silviu Bănilă
8296 vizualizări 14 oct 2018

”Show a fost de când Udrea a ajuns aici. Au venit mai mulţi şi m-au întrebat dacă eu le-am adus în Costa Rica. Le-am zis că nu le cunosc personal, pentru că acesta este adevărul. Dacă aş fi avut vreo relaţie cu ele, aş fi fost chemat şi eu să dau declaraţii. Cu siguranţă, au fost tot timpul urmărite. Nu le ştiu nici anturajul, nu am nici o legătură cu ele,” a declarat Dragoş Dolănescu pentru libertatea.ro.Chiar dacă nu le cunoaşte personal pe cele două femei, lui Dolănescu Jr îi pare rău pentru situaţia lor.

”Îmi pare rău de aceste două femei. Nu-i deloc uşor să fii în puşcărie la mii de kilometri de ţară. Acasă ai prieteni, aici nu au pe nimeni. Vorbesc acum în calitate de creştin. Elena Udrea abia născuse. Nu-i deloc uman prin ce trece. Pentru ea e o tragedie,” consideră politicianul.

Dragoş Dolănescu, în vârstă de 43 de ani, a fost ales deputat în Parlamentul din Costa Rica la începutul lunii februarie a acestui an. El este înscris în Partidul Republican din statul din America Centrală.”Am muncit enorm de mult pentru acest câştig electoral, sper să fac ceea ce este mai bine pentru poporul costarican, care m-a adoptat”, spunea, la acea vreme, Dolănescu, citat de DC News.

Dragoş Dolănescu este fiul din a treia căsnicie a lui Ion Dolănescu, mama lui fiind Margarita Valenciano, originară din Costa Rica, pe care cântăreţul a cunoscut-o pe când tânăra era studentă la Universitatea de Medicină şi Farmacie Iuliu Haţieganu din Cluj.Elena Udrea şi Alina Bica au fost reţinute miercuri, 3 octombrie, de autorităţile din Costa Rica. Fostul ministru al Turismului şi fostul procuror DIICOT erau date în urmărire internaţională de Poliţia română. Avocatul Veronel Rădulescu susţine însă că şansele de extrădare pentru Elena Udrea din Costa Rica sunt zero.

foto: youtube.com

 

Citește și: