Silviu Bănilă
4210 vizualizări 11 feb 2019

Fraţii acuzaţi că îşi băteau şi violau victimele, pe care le obligau să se prostitueze, îşi introduceau BILE metalice în penisuri pentru a cauza şi mai multă durere femeilor, în timpul actului sexual, se arată în dosarul cazului lor, citat de metro.co.uk.

Cristian şi Sebastian Săndulache sunt acuzaţi de trafic de persoane, proxenetism şi spălare de bani şi obţineau chiar şi 8.800 lire sterline pe noapte de pe urma prostituatelor.

foto: Facebook / Cristian Alin Săndulache

În pofida faptului că femeile aduceau 10.000 de euro pe noapte, proxeneţii le plăteau cu 200 de euro, la fiecare două săptămâni. Fraţii Săndulache au obţinut 1,5 milioane euro de pe urma prostituatelor.

În urmă cu o lună, judecătorii unui tribunal spaniol i-au condamnat la 108 ani închisoare, câte 54 de ani pentru fiecare şi i-au obligat să achite câte 500.000 euro pentru spălare de bani, dar şi 285.000 euro drept despăgubiri morale pentru victime. Decizia nu a fost însă definitivă şi a fost atacată cu apel, care se judecă în prezent. Cei doi infractori activau într-un bordel din Oviedo, Spania.

Procurorii au declarat că, într-o situaţie şocantă, proxeneţii i-au tăiat mâna unei femei cu o sabie de samurai, în timp ce alte victime erau forţate să mănânce bancnote euro, dacă nu produceau destui bani.

Cei doi proxeneţi se foloseau de un „călău”, pe nume Ionuţ Baciu, care „aducea mai multă apă”, care să le ajute pe femei să înghită bancnotele euro: „Dacă se mai repetă, data viitoare veţi înghiţi monede”, le ameninţa acesta pe victime.

Proxeneţii s-au mai aflat în trecut în închisoare, unde şi-au introdus bile în penisuri, pentru a cauza durere victimelor.

Victimele, descrise drept AC şi AGM, au descris experienţele oribile la tribunal, spunând că au fost păcălite de bărbaţi.

foto: Facebook / Cristian Alin Săndulache

Au călătorit în Spania alături de cei doi fraţi, care le-au promis o viaţă mai bună, dar au ajuns să fie bătute, violate şi forţate să se prostitueze.

Una dintre victime a declarat că fratele mai tânăr, Cristian, a ameninţat-o că-i incendiază mama şi bunica, în timp ce o altă victimă a spus că au spus că-i vor viola sora mai mică, dacă nu se supune cererilor lor.

Unele dintre victime, violate în mod repetat de fraţii Săndulache, au rămas gravide, dar au fost trimise înapoi în România şi obligate să avorteze.

O altă femeie, care a practicat wrestling în România şi era mai puternică fizic, a primit bătăi mai grele de la proxeneţi.

Aceasta a fost bătută măr şi a stat o săptămână la pat, după care agresorii i-au tăiat o mână cu o sabie katana.

foto: Facebook / Cristian Alin Săndulache

foto main: Hepta

Citește și: