Alexandra Mortu
7979 vizualizări 7 nov 2019

Fosta jurnalistă de la Realitatea TV a părăsit postul de televiziune în urmă cu câţiva ani iar ulterior şi scena politică.

Însă anul acesta, când a împlinit 44 de ani, Lavinia şi-a îndreptat atenţia spre un alt proiect

Fosta colegă a lui Cozmin Guşă prezintă o emisiune live pe Facebook în cadrul căreia dezbate diverse teme actuale, în prezent, cu accent pe cele care ţin de viaţa politică din România.

Astfel, zilele acestea, subiectul principal al emisiunilor jurnalistei este reprezentat de alegerile prezidenţiale.

Lavinia Şandra îşi desfăşoară activitatea mai mult în mediul online prin intermediul proiectului „Şocala de Televiziune”, pe care îl şi coordonează.

„Ne vedem aici şi pe Şcoala de Televiziune, la a doua ediţie «România în mişcare» cu Pavel Popescu, deputat PNL, susţinător al preşedintelui Klaus Iohannis. Şi o ţinem tot aşa toată săptămâna, cu candidaţi sau susţinători ai celor mai reprezentativi candidaţi”, a anunţat jurnalista pe Facebook în data de 5 noiembrie 2019.

Marcela Lavinia Şandru este o politiciană şi jurnalistă română. A fost aleasă deputat pe listele PNL - PD în legislatura 2004 - 2008 în judeţul Mureş, ulterior, din februarie 2005 a fost deputat independent şi a devenit membră a Partidului Iniţiativa Naţională, al cărui preşedinte a fost din 2009 şi până la fuziunea acestuia cu UNPR. 

Jurnalista a primit în 2012 titlul de „Femeia Anului 2012” la Gala Femeilor de Succes organizată în România.

 

 

Citește și: