453 vizualizări 5 iun 2019

ÎN ŢARĂ

În toată ţara vor fi perioade cu furtuni, descărcări electrice, vijelii şi căderi de grindină. Cantităţile de apă vor fi însemnate, de până la 40 de l/mp. Astăzi astfel de fenomene se vor semnala mai ales în vest, sud, centru, la deal şi la munte. Maximele termice se vor încadra între 19 şi 28 de grade Celsius.

Ploile vor fi prezente şi pe parcursul nopţii, iar în zonele de deal şi de munte sunt posibile noi averse cu tunete şi fulgere. Vântul va sufla cu intensificări iar minimele vor fi cuprinse între 9 şi 19 grade Celsius.

BUCUREŞTI

Pentru Capitală a fost emisă o prognoză specială conform căreia azi vor mai fi perioade cu averse, tunete, fulgere şi vânt puternic mai ales după-amiază şi spre seară. Mâine cerul va fi variabil iar spre seară va ploua din nou. Joi aversele vor fi prezente în a doua parte a zilei. Maximele termice vor fi de 24 de grade azi şi vor ajunge la 29 de grade vineri.

LITORAL

Pe litoral va ploua mai ales în a doua parte a zilei şi la noapte. Ploile vor fi însoţite de descărcări electrice şi vânt cu intensificări. Maxima termică va fi de 24 de grade, iar minima va ajunge la 15 grade Celsius.

VREMEA ÎN ROMÂNIA, ÎN URMĂTOARELE 3 ZILE

În următoarele 3 zile cresc temperaturile, care ajung în prag de week-end la 30 de grade Celsius. Mâine în vestul, nordul şi centrul ţării vremea va fi instabilă cu averse, descărcări electrice şi căderi de grindină. În restul ţării cerul va fi variabil iar ploile locale. Ziua de vineri va aduce ploi în nord, est, centru şi sud mai ales după-amiaza. Minimele termice din următoarele zile se vor încadra între 9 şi 21 de grade Celsius.

 

 

 

Citește și: