Silviu Bănilă
3375 vizualizări 17 oct 2018

Alexandrov a pus bazele afacerii în urmă cu câteva luni, după ce a lucrat mai mulţi ani ca broker imobiliar. Firma lui este afiliată la Re/Max, cel mai prolific francizor din sectorul agenţiilor imobiliare, la nivel global.

După arestarea logodnicei sale, Alexandrov a trebuit să aibă grijă de fetiţa nou-născută şi se pare că va rămâne, cel puţin o vreme, în Costa Rica.

#office#realestate, scrie Adrian Alexandrov pe Facebook, alături de o fotografie în care se află la volan, îmbrăcat în costum.

În data de 7 octombrie, Alexandrov a distribuit pe Facebook o fotografie cu el şi fiica sa. „Există locuri în INIMĂ despre care nici măcar nu ştii că există, până când nu iubeşti un copil”,  scria el.

În 5 octombrie, Alexandrov lansase un alt mesaj emoţionant pe Facebook: „Am ales să fac această postare, cu Elena şi fetiţa noastră Eva Maria, în semn de mulţumire pentru sutele de mesaje primite din partea voastră, de susţinere şi încurajare. Trecem prin momente dificile şi tot ce ne dorim este ca micuţa noastră, un suflet nevinovat... să nu fie ţinută departe de mama ei, pentru că acum este momentul în care are cea mai mare nevoie de ea.

Elena este o femeie puternică şi va trebui să rămână puternică în continuare, pentru ea şi pentru fetiţa noastră.

PS: Îmi este greu să înţeleg sau să procesez lipsa de umanitate a unor persoane din România, care găsesc satisfacţie în smulgerea unui copil de doar 2 săptămâni din braţele mamei.”

Elena Udrea, fost ministru al Turismului, îşi poate vedea fetiţa într-un modul special al închisorii El Buen Pastor din San Jose, de două ori pe zi, pentru scurt timp, a anunţat Ministerul Justiţiei şi Păcii din Costa Rica.

Deţinutei "i s-a transmis că în penitenciar există un modul maternal pentru îngrijirea copiilor, în cazul în care este interesată de acest lucru, pentru copilul ei," anunţa Ministerul Justiţiei şi Păcii din Costa Rica. "Copilul nu este admis în mod permanent, este adus de două ori pe zi pentru a fi alăptat, într-un spaţiu special. Este procedura care se aplică în cazul tuturor deţinutelor care solicită."

Elena Udrea şi Alina Bica sunt arestate preventiv 60 de zile, în Costa Rica, perioadă în care va fi efectuată procedura de extrădare în România.

foto: Facebook / Alexandrov Adrian

 

Citește și: