Loredana Ficiu
996 vizualizări 2 iun 2019

Accidentul rutier a avut loc, duminică dimineaţa, pe un pod din oraşul Novaci, judeţul Gorj.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj, o maşină în care se aflau patru bărbaţi a căzut de pe pod, răsturnându-se pe plafon, în apropierea unui râu.

„Accidentul rutier s-a produs pe raza localităţii Novaci, a fost implicat un autovehicul care a căzut de pe un pod. (...) În urma impactului au rezultat patru victime încarcerate, care nu sunt conştiente", a declarat, corespondentului Mediafax, Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

accident în gorj

Trei dintre victime au fost scoase decedate.

„Un autoturism a părăsit partea carosabilă şi a căzut în râul Gilort de la aproximativ cinci metri înălţime, în interior fiind patru persoane. La acest moment trei persoane sunt decedate şi una a fost transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate. Poliţiştii vor efectua cercetarea la faţa locului pentru a se stabili cu exactitate împrejurările in care a avut loc accidentul", a spus Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Locul accidentului este situat într-o zonă montană, imediat după porţiunea de unde autovehiculul a părăsit partea carosabilă fiind montată o barieră, de unde drumul devine forestier şi continuă prin munte.

Citește și: