Mihaela Măncilă
1255 vizualizări 5 ian 2020

În urmă cu patru ani, când era la Concordia Chiajna, Liţă Dumitru a descoperit că are cancer.

"Analizele PSA au indicat valori care demonstrau că am cancer. Într-un fel a fost norocul meu că am descoperit la timp, m-am operat şi aşa am reuşit să câştig această luptă teribilă cu boala", a spus fostul jucător, pentru gazeta sporturilor.

Dumitru a ales să se opereze la o clinică din Germania, iar după ce s-a refăcut a plecat din România în America, alături de soţia şi fetiţa lor, Alexandra, în vârstă de 11 ani.

Acesta lucrează în SUA, a obţinut Green Card-ul şi este antrenor la grupe de copii, dar şi şofer de Uber.

"Viaţa mea e bună aici, fiincă viaţa fetiţei mele e bună. Se simte bine, îi place la şcoală, şi-a făcut prieteni. Eu trăiesc pentru ea.

(n.red. - despre meseria de şofer de Uber) Mi-e greu că nu prea stăpânesc limba engleză, dar mă descurc, mai dau şi peste persoane care mă iau peste picioare, unii chiar mi-au făcut plângeri că nu conduc bine, găseşti oameni din ăştia peste tot.

Dar este cât de cât ok, n-am încotro fiindcă fac bani buni din aşa ceva", a mai spus Liţă Dumitru, pentru ziarul citat, care a precizat că o revenire în România este aproape imposibilă:

"Nu cred că o să mai vin vreodată în România. Nici măcat aşa, în vacanţă. Suport foarte greu zborurile lungi cu avionul, am îmbătrânit, nu mai pot să le fac faţă. Dar nu ştiu ce îmi rezervă viaţa".

 

 

Citește și: