24639 vizualizări 10 ian 2018

Preţul acceptat de campioana României este în jurul a un milion de euro, unul oarecum mic în comparaţie cu ce a reuşit să ia Viitorul de la Steaua pentru fiecare dintre Nedelcu, Coman, Florin Tănase şi Benzar. Decizia lui Hagi are legătură cu principiul "Regelui" de a da drumul jucătorilor pentru a le face loc puştilor care vin din spate, scrie Digi Sport.

”Se va întâmpla şi cu el, nu vă grăbiţi! De abia am ajuns acasă”, a spus Hagi când a revenit din vacanţă, fără a intra însă în detalii. Declaraţia ”Regelui” este susţinută şi de jucător, care susţine că a venit momentul unei schimbări în cariera sa. În plus, Ganea vrea neapărat să joace la Bilbao şi nu în altă parte.

”Orice jucător îşi doreşte la mai bine, într-un campionat mai puternic. Viaţa de fotbalist este una scurtă şi am şi eu o vârstă la care cred că ar trebui să plec. Multă lume spune că nu pot să joc la Bilbao, dar eu pot acolo pentru că îndeplinesc un anumit criteriu. Nu vreau să vorbesc mai multe", a spus şi Ganea zilele trecute.

Citește și: