313 vizualizări 16 mai 2018

Comunicatul clubului turc: "În prima parte a sezonului, am avut succes şi am acumulat 30 de puncte. Totuşi, în a doua parte a sezonului, în ciuda susţinerii noastre spirituale şi financiare, performanţele din prima parte nu au mai fost obţinute.

Astfel, am decis să încheiem pe cale amiabilă contractul antrenorului, din cauza neînţelegerilor. Echipa se va baza pe acelaşi grup de jucători şi sezonul următor. Am hotărât, de comun acord, să ne depărţim pe cale amiabilă. Îi mulţumim antrenorului pentru munca depusă şi ne bucurăm că l-am cunoscut", a transmis clubul Kayserispor, potrivit ProSport

Marius Şumudică a oferit şi prima reacţie în urma veştii. Fostul tehnician al Astrei susţine că decizia i-a aparţinut şi că ar fi ajuns la un consens cu conducerea clubului turc: "Nu avea sens să mai continuăm. Aşa este mai bine pentru toată lumea. Le mulţumesc foarte mult suporterilor, care ne-au ajutat să ne aflăm pe o poziţie la care nimeni nu spera, după ce doi ani echipa a fost la retrogradare. Preşedintele mi-a spus ca lotul va rămâne cam la fel şi acest lucru nu anunţa ceva bun pentru sezonul următor. Vom rămâne prieteni, dar atât. Am simţit că nu mai puteam controla echipa, iar asta nu e din vina mea. Cel puţin aşa consider eu", a confirmat antrenorul român pentru digisport.ro.

Citește și: