4159 vizualizări 11 ian 2018

Williams a spus că a avut o sarcină relativ uşoară, dar complicaţiile au început atunci când fetiţa ei s-a născut, prin cezariană, o decizie luată chiar în timpul operaţiei, după ce ritmul cardiac al sportivei a început să încetinească. În ziua următoare, jucătoarea de tenis, despre care se ştie că s-a mai confruntat cu problema acumulării cheagurilor de sânge, le-a spus doctorilor că se teme să nu facă embolie pulmonară, dat fiind istoricul ei medical, iar investigaţiile au revelat că, într-adevăr, avea cheaguri de sânge în plămâni, astfel că i-a fost administrat imediat un tratament.

Dar problemele de sănătate nu s-au oprit aici. În următoarele zile, Williams a intrat din nou în operaţie, după ce una dintre rănile cauzate de cezariană s-a redeschis, în urma unui acces de tuse. Doctorii i-au găsit un hematom în abdomen, astfel că a fost nevoie de noi proceduri pentru a preveni formarea altor cheaguri de sânge. 

După ce a trecut prin toate astea, Williams a spus pentru Vogue că nu s-a putut ridica din pat şase săptămâni. „A fost aceeaşi atitudine negativă pe care o am, uneori, pe teren. Cred că pur şi simplu asta sunt eu. Nimeni nu vorbeşte despre momentele în care te simţi doborât, despre presiunea pe care o simţi, despre deznădejdea incredibilă care te curprinde de fiecare dată când îţi auzi copilul plângând", a dezvăluit tenismena. 

„Nici nu mai ştiu de câte ori am cedat. Sau m-am enervat din cauza plânsetelor, apoi am fost tristă pentru că m-am enervat, apoi m-am simţit vinovată, mă întrebam de ce mă simt atât de tristă când am un bebeluş atât de frumos? Emoţiile sunt aproape nebuneşti", a adăugat aceasta. 

Serena Williams a mai mărturisit şi că uneori ar vrea să renunţe la tenis. „Să fiu sinceră, e ceva cu adevărat atrăgător în ideea de a mă muta la San Francisco şi a fi, pur şi simplu, mamă. Dar nu încă. Poate e de la sine înţeles, însă trebuie transmis într-un fel puternic: Îmi doresc mai multe Grand Slam-uri, absolut". 

Citește și: