Alexandru Stanila
38 vizualizări 23 mai 2019

Fanii FCSB au transmis mesaje clare că nu-l vor pe Marius Şumudică pe banca tehnică a echipei în sezonul viitor din cauza trecutului său rapidist.

Şumudică a fost deranjat de faptul că fanii s-au opus cu vehemenţă venirii sale la FCSB, în momentul în care Gigi Becali şi-a anunţat intenţia de a-l instala pe banca tehnică pe antrenorul care, recent, s-a despărţit de Al Shabab, din Arabia Saudită. Deşi părea posibilă la un moment dat, mutarea a devenit imposibilă acum, spune Şumudică.

"E imposibil să se mai refacă trio-ul Şumi-Budescu-Alibec. Eu nu am ce să caut la FCSB, acolo vor antrenori cu principii", a spus Marius Şumudică, conform digisport.ro.

Şumudică, Budescu şi Alibec au făcut o echipă perfectă la Astra, când au luat titlul cu formaţia din Giurgiu în urmă cu trei ani. Alibec şi Budescu au fost coechipieri şi la FCSB, însă doar unul a reuşit şi s-a transferat apoi la Al Shabab, în Arabia Saudită, pentru a lucra din nou cu Marius Şumudică. Este vorba despre Constantin Budescu. Denis Alibec s-a întors la Astra, de unde vrea să plece acum, după ce nu şi-a primit salariul de luni buni.

Zilele trecute, Marius Şumudică şi-a reziliat de comun acord contractul cu Al Shabab, echipă cu care a încheiat pe locul cinci în prima ligă din Arabia Saudită.

Citește și: