1525 vizualizări 11 nov 2017

Lisa Evans l-a acuzat pe Ovidiu Haţegan într-o postare pe contul ei de Twitter pentru acordarea incorectă a unui penalty, folosind cuvinte nepotrivite şi arătând o atutudine xenofobă şi rasistă. 

Soţia nemulţumită l-a numit pe Ovidiu Haţegan „ţigan român” şi „piz** nerecunoscătoare”. De asemenea, femeia a făcut referire la arbitrul român ca fiind nerecunoscător pentru faptul că nu s-a gândit că Irlanda de Nord a oferit adăpost pentru una dintre „rudele sale împuţite”. 

După ce a şters comentariul răutăcios şi a dezactivat contul de Twitter, la reactivarea acestuia, Lisa Evans a ţinut să ceară chiar ea scuze pentru comportamentul avut. „Vreau să cer scuze sincere tuturor celor pe care i-am ofensat cu limbajul folosit. Înţeleg că a fost total inacceptabil şi că nu ar fi trebuit să las emoţiile să mă copleşească”, a scris aceasta. 

Ulterior, într-un comunicat dat publicităţii de Asociaţia Irlandeză de Fotbal, Corry Evans a transmis şi el scuze în numele soţiei sale. 

„În numele soţiei mele, aş vrea să cer iertare pentru conţinutul şi limbajul folosite în tweet-ul publicat de ea. Comentariile au fost postate în febra momentului şi nu sunt reprezentative pentru crezurile sale”, a explicat Evans comportamentul soţiei sale. 

Citește și: