Denis Şchiopu
221 vizualizări 13 aug 2017

"Am început jocul foarte prost. A trebuit din nou să primim un gol ca să începem să jucăm. Ca de obicei, ne creăm ocazii, dar nu reuşim să înscriem. Adversarul ajunge o singură dată la poartă, iar noi primim gol. Trebuie să avem mai multă încredere în noi, să fim mai concentraţi la finalizare.

Am înţeles că nu a fost ofsaid. Din păcate, ne scot şi mingea din poartă, dar asta e", a declarat Dică la Digi Sport.

Cât despre Dragoş Nedelcu şi Romario Benzar, care au fost integralişti cu Astra, Dică a afirmat: "Sunt doi jucători foarte buni, ei vin de la echipa care a fost campioană anul trecut. Au avut o atitudine bună, se vede că au valoare şi cu siguranţă ne vor ajuta".

Tehnicianul în vârstă de 37 de ani nu crede că rezultatul de egalitate înregistrat în faţa Astrei reprezinta principala problemă, ci accidentările suferite de jucătorii săi. Portughezul Teixeria a călcat strâmb în debutul partidei şi nu a mai putut continua meciul, fiind înlocuit imediat cu Golofca, în timp ce Marian Pleaşcă a acuzat dureri şi el dureri în urma unui duel cu Ioniţă.

"Cred că mâine vom şti 100 la sută ce accidentări au. Acesta este ghinionul cel mai mare, că cei doi au ieşit accidentaţi, nu că am făcut egal", a completat Dică.

Pentru FCSB urmează meciul tur cu Sporting Lisabona, din play-off-ul Ligii Campionilor, care va avea loc marţi, de la 21:45, în Portugalia. Dică a fost vineri seară la Lisabona pentru a urmări meciul cu Vitoria Setubal, din campionatul Portugaliei, câştigat cu 1-0 de viitoarea adversară a vicecampioanei României. Antrenorul stelist a remarcat forţa ofensivă a portughezilor, dar şi starea gazonului de pe Stadionul Jose Alvalade şi a făcut, astfel, o comparaţie cu situaţia în care se află terenul de pe Arena Naţională.

"Doar la noi se strică gazonul. Am fost ieri în Portugalia şi gazonul este impecabil. Dar nu sunt eu în măsură să vorbesc despre gazon.

Sunt o echipă foarte bună, au jucători de calitate în faţă, care pot să facă diferenţă. Cei de la Setubal nici măcar nu au ajuns la poartă. Sunt jucători cu experienţă, care au jucat la echipe mari din Europa, dar noi ne vom face treaba ca să obţinem un rezultat pozitiv.

Nu am înţeles de ce Federaţia sau Liga – că nu ştiu cine face aceste programări – ne-au pus să jucăm din trei în trei zile. Pe Viitorul, la fel. Ce să facem? Trebuie să jucăm. Probabil e mai bine să jucăm din trei în trei zile, decât să avem echipe în Europa League sau Champions League", a încheiat Dică.

Citește și: