13064 vizualizări 11 nov 2017

Cu toate că niciunul dintre cei doi nu a dat vreo declaraţie despre relaţia pe care o au, Simona Halep a dat totuşi un semn, însă pe reţelele de socializare. 

Astfel, sportiva şi-a pus statusul „single”, adică singură, pe profilul de Instagram, alături de un emoticon vesel. 

Partenerul Simonei (26 de ani), pe numele său Radu Barbu, este mai în vârstă cu 8 ani decât ea! Piteşteanul de 34 de ani a jucat tenis în circuitul ATP, însă nu a reuşit niciodată să se remarce! Cea mai bună clasare a sportivului care s-a retras din activitate în anul 2005 este locul 1.131 ATP! Acum, iubitul Simonei Halep este antrenor de tenis, pregătind copiii în oraşul natal. Dacă ne luăm după pozele postate pe pagina personală de Facebook, Radu Barbu este un tip jovial şi petrecăreţ, scrie Pro Sport.

Simona şi Radu s-au cunoscut datorită faptului că se învârteau într-un cerc comun de prieteni. Fostul jucător de tenis are mai mulţi amici pe care constănţeanca îi ştie foarte bine, printre care se numără şi Horia Tecău, Victor Crivoi sau Andrei Pavel, actualul antrenor al Simonei. Barbu a studiat la Texas Christian University şi a evoluat pentru colegiul respectiv în campionatul universitar nord-american. El a mai ocupat şi funcţia de director al unui turneu ITF desfăşurat la Piteşti.

Citește și: