1064 vizualizări 12 nov 2017

MM a admis că a exagerat şi a prezentat propria versiune a circumstanţelor în care a ajuns în mijlocul scandalului la care au mai luat parte fiica sa, Teodora, şi iubitul acesteia, Dan Petrache, scrie ProSport

În mesajul postat pe Facebook, directorul sportiv de la FCSB susţine că nu a agresat pe nimeni şi că a încercat doar să aplaneze un conflict fizic în care era implicat iubitul fiicei sale: "Am ieşit a doua oară în club în ultimele 15 luni. N-am fost lovit de nimeni, n-am lovit pe nimeni, doar am intervenit pentru Dan, prietenul fiicei mele, care se implicase într-un incident.

În interiorul clubului, am aplanat conflictul, afară mi-am ieşit din minţi şi am exagerat, urlând, în momentul în care cineva l-a bruscat pe Dan, deşi părea că se liniştise. Nu-l cauţionez, a greşit, nu e prima oară, dar sper să fie ultima.

Am făcut ce ar face orice bărbat pentru familia sa, pentru că el, alături de copilul meu pe care-l iubesc necondiţionat, este familia mea.

P.S. Azi dimineaţă am fost la antrenament, ne-umflat, ne-tumefiat, ne-învineţit", a scris MM după apariţia informaţiilor legate de scandalul provocat în clubul LOFT din Bucureşti.

CITEŞTE ŞI: Mihai Stoica, scandal monstru într-un club din Bucureşti: "MM urla în curte 'Vă omor pe toţi!'. Avea capul umflat, era tumefiat la faţă, se învineţise"

Citește și: