Mihaela Măncilă
1525 vizualizări 1 iul 2018

”Îmi pare rău pentru încă un Campionat Mondial la care Argentina nu reuşeşte să aibă consistenţă. Dar încă de la antrenament, de la plecarea din Moscova, era cunoscut faptul că Pavon, Messi şi Di Maria erau cei care urmau să atace apărarea franceză. Da, ei ştiu să construiască jocul, dar nu sunt atacanţi. Nu ştiu cum să împingă un fundaş central. Cred că am venit mai mult ca la cinema, deoarece am văzut <<Cronica unei morţi anunţate>>. Argentina făcut greşeala să atace Franţa şi i-a lăsat mult spaţiu de manevră lui Mbappe.

Am văzut un Leo mult prea singur, foarte departe de poartă. Am zis că dacă va juca număr 1, trebuie să vină să coboare să-şi ia baloane, să ducă mingea spre poartă, dar mi se pare că vorbim mai mult despre o iluzie pură decât despre Messi”, a spus Maradona, citat de SBS.

Argentina şi Franţa au oferit un meci de cinci stele în deschiderea optimilor. Griezmann a deschis scorul din penalty, dar Di Maria a egalat până la pauză cu un şut superb din afara careului. Mercado a deviat cu şansă pentru 2-1 în debutul părţii secunde, dar apoi a fost rândul Franţei să revină. Pavard a înscris cu un voleu expediat aproape de vinclu, iar Mbappe a rezolvat calificarea cu o dublă. Kun Aguero a completat spectacolul marcând pentru 4-3 din centrarea lui Messi, dar în final vicecampioana mondială a plecat acasă.

Citește și: