Silviu Bănilă
1307 vizualizări 11 oct 2018

Maria Dolores dos Santos Aveiro a declarat că „totul va fi bine”, susţinându-şi fiul de 33 de ani pe o reţea de socializare, scrie The Daily Star.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mesmo longe estamos contigo e tudo vai ficar bem Deus é grande🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻💋💋💋💋

O postare distribuită de Maria Dolores (@doloresaveiroofficial) pe

Oct 10, 2018 at 2:56 PDT

Mama lui Ronaldo s-a fotografiat stând pe o canapea, mesajul transmis de ea fiind: „Chiar dacă suntem departe, suntem alături de tine şi totul va fi bine. Dumnezeu e mare”.

Ronaldo, în vârstă de 33 de ani, este acuzat că ar fi abuzat-o sexual pe Kathryn Mayorga în 2009, într-un hotel din Las Vegas.

Starul de la Juventus a declarat prin intermediul avocatului său, Peter Christiansen, că „neagă vehement toate acuzaţiile din această acţiune civilă”.

În 2010, Mayorga, în vârstă de 34 de ani, ar fi ajuns la un acord cu Ronaldo, prin care a primit 375.000 de dolari pentru a nu face publice acuzaţiile de viol.

Christiansen şi Ronaldo nu neagă acordul, dar spun că „motivele care l-au determinat să dea aceşti bani sunt cel puţin distorsionate de acuzatoare”.

„Acordul nu reprezintă sub nicio formă o mărturisire sau o recunoaştere a vinei. Cristiano Ronaldo nu a făcut altceva decât să urmeze sfatul consilierilor săi, care i-au zis să dea bani pentru a scăpa de acuzaţiile oribile ce i se aduceau”.

Avocatul lui Ronaldo a mai spus că documentele care conţin presupusele declaraţii ale starului sunt „pure invenţii”.

Kathryn Mayorga susţine că Ronaldo a atacat-o într-un apartament de lux al hotelului Palms Casino Resort din Las Vegas, în 2009, pe când fotbalistul avea 24 de ani.

Cei doi au fost filmaţi în timp ce dansau în clubul Rain, în acea zi, înainte ca Ronaldo să o invite pe femeie în camera lui.

Mayorga a spus că în timp ce se schimba după o perdea pentru a intra într-o cadă cu apă fierbinte, Ronaldo a intrat gol peste ea şi i-a cerut să facă sex cu el.

Tânăra spune că l-a refuzat şi acesta a sărutat-o, după care i-a promis că o va lăsa să plece.

„A început să vină spre mine foarte hotărât. A început să-mi facă lucruri, să mă atingă, să mă apuce. L-am împins şi eu, i-am zis NU”, susţine femeia.

Aceasta mai spune că Ronaldo a tras-o în dormitor, unde a violat-o, în timp ce ea plângea şi striga NU, NU, NU!

Mayorga a mers apoi la secţia de poliţie şi a fost examinată de medici la un spital. La acea vreme, tânăra nu a divulgat numele presupusului ei agresor şi nici nu a vorbit despre incidentul respectiv.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Boa sorte filho e para a tua equipa porque juntos somos mais fortes .Força Juventus ⚽️⚽️⚽️

O postare distribuită de Maria Dolores (@doloresaveiroofficial) pe

Oct 6, 2018 at 4:15 PDT

Citește și: