Mihaela Măncilă
49 vizualizări 1 mai 2019

Oficialii formaţiei din Portugalia au anunţat pe contul Twitter că goalkeeper-ul spaniol a efectuat o intervenţie chirurgicală, iar acum este în afara oricărui pericol

Şefii lui Porto i-au liniştit însă pe fani, în direct la o televiziune din Portugalia, anunţând că Iker Casillas este în afara oricărui pericol, dar că este în continuare internat în spitalul CUF Porto.

Goalkeeper-ul nu s-a simţit bine în timpul ultimului antrenament şi a suferit un infarct. A fost transportat de urgenţă la spital acolo unde a suferit o intervenţie chirurgicală, cateterism cardiac.

Cateterismul cardiac reprezintă o procedură care permite examinarea funcţionării corecte a inimii. Pentru aceasta, este necesar ca un tub subţire să fie introdus într-un vas mare de sânge care duce la inima. Cateterismul cardiac se efectuează pentru a afla dacă există afecţiuni ale mulchiului, valvelor sau arterelor de la nivelul inimii.

Potrivit presei internaţionale, Iker Casillas va fi indisponibil pentru restul sezonului.

Portarul spaniol a ajuns la Porto în 2015 şi, în urmă cu puţin timp, a semnat prelungirea contractului cu formaţia lusitană.

"Sunt sigur că acesta nu va fi ultimul său contract. A demonstrat că iubeşte acest club şi acest oraş. El nu s-a transferat niciodată pentru bani", spunea preşedintele lui Porto, Pinto Da Costa, după ce Casillas a semnat prelungirea înţelegerii.

 

Citește și: