Mihaela Măncilă
7198 vizualizări 5 ian 2020

Fostul lider mondial, Simona Halep, şi-a declarat în nenumărate rânduri iubirea pentru Australia şi acum este pregătită să dea şi ea o mână de ajutor victimelor din acea zonă.

Tenismenul Nick Kyrgios, născut în Canberra, Australia, în vârstă de 24 de ani, a izbucnit în plâns când a început să vorbească despre această situaţie: "Oraşul meu natal este Canberra şi acum are cel mai toxic aer din lume. Este foarte trist. Este dureros".

Kyrgios s-a mobilizat şi le-a cerut sportivilor să se unească pentru a dona bani victimelor din Australia. Tenismenul a declarat că va dona câte 100 de dolari australieni (63 de euro) pentru fiecare as pe care îl va servi la turneele ATP Cup, Perth şi Sydney.

Şi Simona Halep s-a alăturat jucătorilor de tenis, dar a venit cu o altă modalitate de a strânge bani.

"Ei bine, ştiţi că eu iubesc Australia, dar, de asemenea, ştiţi că nu dau mulţi aşi 😜

Aşa că având în vedere că vreau să ajut, promisiunea mea este aceasta... de fiecare dacă de câte ori îl voi enerva pe Darren Cahill în timpul meciurilor din Australia, o să donez 200 de dolari.

În acest fel o să strâng mult mai mulţi bani", a scris Simona Halep, pe contul ei de Twitter.

Craig Tiley, actualul CEO al Tennis Australia, a anunţat organizarea de evenimente pentru strângerea de fonduri la ATP Cup, Openul Australiei şi la alte turnee prevăzute în perioada următoare.

 

 

Răspunsul lui Darren Cahill la ideea lui Halep de a ajuta victimele din Australia: Bine jucat, Simona

Darren Cahill se alătură şi el sportivilor care vor să doneze bani pentru a ajuta victimele incendiilor din Australia. Antrenorul Simonei Halep i-a făcut "jocul" elevei sale şi va dona şi el câte 50 de dolari ori de câte ori fostul lider mondial îşi va pierde cumpătul în timpul meciurilor.

Ideea Simonei Halep a fost una inedită. Ea nu a mers pe sugestia tenismenului australian Nick Kyrgios, care a ales să doneze câte 100 de dolari australieni pentru fiecare as pe care îl reuşeşte la turneele ATP Cup, Perth şi Sydney.

Darren Cahill s-a alăturat şi el Simonei Halep.

"🤣 Bine jucat, Simona Halep.

O să donez şi eu câte 50 de dolari pentru fiecare ieşire nervoasă a Simonei. Aşadar, pentru prima dată voi spune: "Fă-o".

Gândurile noastre merg către toţi pompierii, voluntarii, echipajele de intervenţie, animalele din sălbăticie şi către toate famiile afectate de incendii 😢", a fost răspunsul antrenorului, pe contul lui de Twitter.

 

 

Citește și: