Gandul
3128 vizualizări 8 nov 2019

„Răspund Simonei Halep, dar şi domnului Ministru al sportului Ionuţ Stroe! Dragă Simona, prin mesajul tău ca răspuns la postarea mea referitoare la sentinţe ale justitiei din România, constat cu îngrijorare că ai devenit la rândul tău victima pesedismului, acest comunism cu haine noi, şi că ai fost folosită intr-un mod josnic pentru a mă ataca direct dar mai ales pentru a ameninţa şi a manipula noul Ministru al sportului!

Te iert dragă Simona şi te tratez cu compasiune! Te înţeleg aşa îi înţeleg pe toţi sportivii care nu au acces la o educaţie desăvârşita, la o educaţie care sa producă oameni compleţi cu integritate şi spirit civic nu doar campioni gen gladiatori crescuţi doar pentru a arăta ca munca şi doar munca, fără vreo iluminare spirituală este cea care prevalează şi este folosită ca exemplu de urmat”, se arată în mesajul public postat de către Vecerdea, citat de digisport.ro.

”Te înţeleg dragă Sim, pentru ca ştiu exact cum aceasta educaţie ne învaţă sa fim doar umili şi ascultători, ne învaţă doar sa muncim şi sa ne sacrificam pentru a arăta duşmanilor poporului (aceşti străini care ne vor răul), ce mândru este sa fim români (parca era un slogan pesedist de campanie).
Te înţeleg dragă SIMONA, pentru ca văd copii care ştiu doar de frica greşelii, care învaţă fără sa fie functionali, care fac sport doar pentru victoria cu orice preţ fără compasiune pentru celălalt, fara sa ştie de sănătate sau de bucuria altor lucruri de pe pământ!

Te înţeleg dragă SIMONA, pentru ca văd chiar şi adulţi, oameni striviţi de frica de a răspunde unui mare magnat. Îţi scriu dragă SIMONA, ţie şi celor care te îndrăgesc, că a venit timpul sa ne trezim, sa ieşim la lumina, sa avem curajul de a sta drepţi, sa ne implicam civic şi sa mergem LA VOT, sa aruncăm in negura timpului acest nou comunism care ne-a ţinut captivi.

Draga SIMONA, a venit timpul sa înţelegi ca Ţiriac ştie sa folosească valorile acestui popor in interesul lui şi al acoliţilor lui si a învăţat de pe vremea lui Gheorghe Maurer, apoi Ceauşescu - Iliescu - Adrian Năstase - Dragnea şi Ponta.
Draga Simona, a venit timpul sa înţelegi ca Ţiriac ştie ca marii campioni din comunism au crescut fără ştiinţă de carte pe modelul rusesc - cu munca de gladiator - pentru a putea fi apoi folosiţi in interesul partidului iubit, şi pentru a arată poporului mândru ce rezultate extraordinare avem împotriva vestului!
Draga SIMONA, Ţiriac ştie ca marii sportivi astfel crescuţi sunt arma perfecta in mâinile unor păpuşari excroci de cea mai joasa speţa! Ţiriac ştie cum sa manipuleze un astfel de sportiv crescut cu multă munca, rod al efortului incredibil al părinţilor şi celor apropiaţi!

Draga SIMONA, oare te-ai gândit dacă este ok sa garantezi tu public, prin influenţa ta mediatica, peste JUSTIŢIA DIN ROMÂNIA, ca Ţiriac a fost ales corect şi democratic? Oare aşa ai văzut tu ca se decide un meci pe terenurile de tenis din ţările civilizate? Adică o minge out este judecată in funcţie de locul ocupat in ierarhia mondiala? Oare meciurile au un arbitru sau se arbitreaza in funcţie de ce spune Federer sau Halep?”, a mai scris Vecerdea, în critica lui cuprinzătoare la adresa lui Halep.

Citește și: