Silviu Bănilă
4644 vizualizări 12 iul 2018

Borcea are 48 de ani, dar pare mai tânăr ca niciodată. Secretul tinereţii sale ar consta în mai multe tratamente aplicate de un celebru medic, scrie stirilekanald.ro.

Se pare că Borcea ar fi apelat cu încredere la medicamentele şi INJECŢIILE CU TESTOSTERON recomandate de medicul „Dochi”, pe numele său Liviu Bătineanu, care lucrează la Dinamo.

Cristian Borcea

Medicul neagă că i-ar fi făcut injecţii cu testosteron lui Borcea, ci doar i-a injectat nişte hormoni pe care îi primea în America. Mai mult, acesta a precizat că milionarul este „oricum, CEL MAI IPOHONDRU om pe care  l-a cunoscut”.

Pe data de 2 iulie, Cristi Borcea a părăsit Penitenciarul Jilava. „Dacă nu aş fi avut familia alături de mine, nu aş fi reuşit. E foarte greu să fii departe de copii, de Valentina, au fost ani de sacrificii, de iubire. Nu se putea face una fără alta. Îi îmbrăţişez pe copii după 4 ani şi 3 luni, ani foarte, foarte grei”, a spus Borcea la ieşirea din puşcărie.

Cristian Borcea şi Valentina Pelinel

„Acum, trebuie să merg cel puţin o lună la psihiatrie, pentru că am ajuns la 4 medicamente pe seară, cu problemele pe care le am”, a mai declarat acesta, precizând că nu ştie dacă va reveni în lumea fotbalului.

Citește și: