Silviu Bănilă
653 vizualizări 3 iul 2018

Cristi Borcea a vorbit despre anii petrecuţi după gratii, dar s-a referit şi la Messi şi Ronaldo, spunând că este mai bun ca ei la făcut copii.

''Şi Messi şi Ronaldo au prejudicii. Messi are prejudicii de milioane de euro şi nu s-a mai întâmplat nimic. Eu mi-am plătit prejudiciile, dar în România este mai important să ajungi la puşcărie. (...)

Nu sunt mai cunoscut ca Messi şi Ronaldo din punct de vedere al marketing-ului. Sunt mai competent la făcut copii'', a spus Cristi Borcea la România TV, potrivit dcnews.ro.Imediat după eliberare, Borcea a declarat că va merge la psihiatru: „Dupa aceasta perioada trebuie sa merg cel putin o luna la psihiatrie. Trebuie sa iau ceva medicamente pentru problemele pe care le am. Incepi sa apreciezi tot mai mult oamenii de langa tine, oamenii care ti-au fost aproape in aceasta perioada. Diseara mergem la Vibere, o sa fim acolo. Nu pot sa discut acum despre fotbal. Voi merge la doctor, voi face teste. Sa nu credeti ca a fost usor si ca nu lasa urme acesti patru ani. In interior au fost multe framantari”

Cristi Borcea, care a fost condamnat la 6 ani şi 4 luni de închisoare în dosarul transferurilor din fotbal, a ispăşit 4 ani şi 3 luni din pedeapsă, la Penitenciarul Jilava.

Citește și: