4506 vizualizări 6 aug 2017

Potrivit ESPN FC, în încercarea de a-şi explica nevinovăţia, Ronaldo le-a spus judecătorilor că el nu a înţeles niciodată afacerile, pentru că singurul lucru pe care ştie să îl facă este să joace fotbal foarte bine, dezvăluind că a mers la şcoală doar până în clasa a şasea. A avut, astfel, încredere în oamenii care s-au ocupat de plata taxelor sale. 

„Nu înţeleg mai nimic din toate lucrurile astea. Eu am doar şase ani de şcoală şi singurul lucru pe care ştiu să îl fac este să joc fotbal foarte bine. Şi dacă asistenţii mei mi-au spus 'Cris, nu e nicio problemă', eu i-am crezut. Am încredere în ei, sunt cei mai buni. Îi plătesc bine astfel încât să facă o treabă bună pentru mine şi las totul în grija lor”, a declarat atacatul de la Real Madrid. 

Procurorii susţin că Ronaldo a profitat de o structură corporativă creată în anul 2010 pentru a ascunde de fiscul spaniol veniturile generate în Spania din drepturile de imagine, între 2011 şi 2014. Procuratura spaniolă îl acuză pe jucătorul echipei Real Madrid că a fraudat fiscul cu 14,7 milioane de euro.

În vârstă de 32 de ani, Cristiano Ronaldo este cvadruplu câştigător al Balonului de Aur. Atacantul portughez şi-a început cariera la Sporting Lisabona, după care a mai jucat la Manchester United, din 2003 până în 2009, an în care a fost transferat de Real Madrid.

Citește și: