10563 vizualizări 16 apr 2018

„Singurul om cu care am vorbit a fost Ionuţ Lupescu! A fost singurul care m-a căutat acum o lună şi jumătate sau chiar două luni, mi-e greu acum să stabilesc exact perioada, şi mi-a spus despre intenţia sa de a candida. Mi-a prezentat elemente din programul lui şi i-am spus că dacă va fi ales preşedinte al federaţiei, atunci va avea toată susţinerea mea!”, a declarat liderul PSD, într-un interviu pentru GSP

Întrebat despre informaţia potrivit căreia echipa lui Răzvan Burleanu a mers prin ţară în campanie, arătând o hârtie de susţinere din partea şefului PSD, Dragnea a negat categoric. 

„Răspunsul meu este foarte simplu: nu am semnat nicio hârtie de susţinere pentru domnul Răzvan Burleanu! Nici nu aveam vreo competenţă să semnez aşa ceva, nici ca preşedinte al Camerei Deputaţilor, nici ca preşedinte al PSD-ului şi atât mai puţin ca microbist. Ca microbist, nu pot să dau susţinere scrisă pentru actuala conducere a Federaţiei Române de Fotbal! Nici măcar verbală! Dacă s-a întâmplat acest lucru, mi se pare inadmisibil! Este un fals pe care-l folosesc şi ar fi un gest incalificabil. Dincolo de faptul că intră într-o zonă periculoasă!”, a spus preşedintele PSD. 

Citește și: