Lelia MUNTEANU
Lelia MUNTEANU
3986 vizualizări 7 nov 2017

De când a pus frâul pe România, ne ia ca pe duşii de pe lume: că ne alungeşte lefurile, că umflă băşica pensiilor, că ne umple de autostrăzi, că ne bagă-n clasa de mijloc pe toţi. Până şi Floricica Dansatoarea, care a îndrăznit să-l creadă, a întrebat totuşi: cu ce bani?

Mă jur c-am ros Programul PSD din scoarţă-n scoarţă, l-am rumegat, l-am analizat cu creionu-n mână, am calculat să-mi dea ca Olguţei la RTV.

Şi, când era cât pe ce să mă fac om (găsisem, în sfârşit, un post de bugetar), vine Dragnea şi ne-o trage-n fortaleză: el ar vrea, dar nu-l lasă statul paralel!

What the fuck is statul paralel? O cutie neagră. Aia pe care o recuperezi mereu ca să ai pe ce da vina, când avionul guvernării decolează într-o direcţie greşită, adică vine direct în bot. Ce s-a întâmplat? A tras de manşă o mână criminală. A distras Soros atenţia pilotului automat.

Când epava guvernului Ponta încă mai ardea, Dragnea a dat fuga să-şi prăjească porcul paralel. Rectific: a dat fuga cu pomana porcului la statul paralel.

Ce-am înţeles? Ultima fiţă politică, ultimul guiţ, e să hrăneşti statul paralel, să-l ungi cu Opus One, ca să-l poţi scoate la înaintare când creşte preţul la gaze.

Citește și: