Publicat

26

august

2017

19:24

1733

vizualizări

Poliţistul român şi poezia fără sex. O poveste reală, de râsul Europei

Hai, că suntem râsul Europei! Şi, ca să-i mai împac sufletul lui Niculuşcă, am să-i spun că şi poliţiştilor, dacă li te uiţi, adânc, în suflet, le vei descoperi talentul… liric, de care se lasă, uneori, bântuiţi.

Poliţistul român şi poezia fără sex. O poveste reală, de râsul Europei

Hai, că suntem râsul Europei! Şi, ca să-i mai împac sufletul lui Niculuşcă, am să-i spun că şi poliţiştilor, dacă li te uiţi, adânc, în suflet, le vei descoperi talentul… liric, de care se lasă, uneori, bântuiţi.

Aud dimineaţă, la tv, o poveste bulversantă, preluată de pe reporterntv.ro: „Un tânăr de 19 ani, din Lanurile, judeţul Constanţa, a fost reţinut fiind acuzat că a violat o turistă poloneză, în Satul de Vacanţă din Mamaia. Miercuri seară, turista de 20 de ani se plimba în zonă, când a fost acostată de un individ. Bărbatul a ameninţat-o, i-a pus mâna la gură şi a târât-o într-un gard viu. Nicio persoană nu a sărit în ajutorul tinerei, deşi la ora respectivă zona era populată. Individul a violat-o, apoi i-a luat telefonul mobil şi cei 72 de lei pe care îi avea în portofel. Tânăra a sunat la 112, iar suspectul a fost prins în aceeaşi seară”.

Imediat după, pe ecran apar, din nou, imagini cu „poliţistul” care face sex în uniformă, în timp ce vorbeşte la telefon cu un superior, despre un raport cuprinzând date centralizate, vizând pungaşii „stârpiţi” în ultimele zile, sau aşa ceva, apoi cu un coleg, şi tot aşa, de se enervează şi femeia de dedesubt, şi încearcă să-l sugrume cu cravata din dotare, sau…

La scurt timp, citesc şi ultima ştire: „Poliţia a amendat cu 500 de lei organizatorii unei seri de poezie pe motiv că au tulburat liniştea publică. Evenimentul fusese organizat pe terasa Magheru One”, apoi textul lui Edmond Niculuşcă, organizatorul evenimentului, postat pe Facebook, incluzând foto şi o explicaţie foto - „Nocturnele ARCEN au fost amendate pentru că poezia contemporană a tulburat liniştea publică. Laurenţiu (fotoreporterul) a surprins „mâinile legii” pe de o parte, iar - pe de altă parte, mâinile mele, încrucişate în propria neputinţă, mâinile celui care a săvârşit infracţiune cu muzică şi poezie. Am primit 500 lei amendă, fără avertisment, la finalul unui eveniment care a adunat sute de oameni în jurul poeziei”.

Înţelegeţi! Cum ar veni, în timp ce unii poliţiştii „aflaţi la datorie” se luptă, până la piele, în confruntări violente de sex-service şi telefonie mobilă, turiste străine, lipsite de apărare, sunt violate şi tâlhărite, seara, în văzul mulţimii, fără ca organele, aflate în orgasm colectiv, să aibă habar de ce se petrece în imediata lor apropiere.

În acelaşi timp, bucureştenilor prinşi, noaptea, pe străzi, în flagrant de poezie fără sex, vigilenţii poliţişti înţeleg să le aplice amenzi usturătoare, la "fundul gol".

Ştiu, contrapunctul e violent şi n-are maniere, şi doresc ca, pentru asta, să fiu sancţionat, în solidar, cu organizatorii „Nocturnelor ARCEN”, întrucât, poate am defăimat, cumva, uniforma de poliţist, amestecând-o cu poezia contemporană, pe când ea este amestecată, uneori, cu pornografia, cu indolenţa, cu neîndeplinirea obligaţiilor de serviciu.

A nu se înţelege, de aici, că am ceva cu Poliţia, în ansamblu. Pentru o mai bună documentare, recomand citirea unor materiale ale sussemnatului, care ţin cu uniforma.

Dar, toate, până la a ne trage, cu violenţă, de cravate!

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.

ULTIMA ORĂ
BREAKING NEWS | Austriecii le-au dat o lovitură teribilă televiziunilor din România! E pentru prima dată în istorie când se întâmplă aşa ceva în ţara noastră

Lasă-ne feedback despre noul site Gândul.info