Lelia MUNTEANU
Lelia MUNTEANU
3467 vizualizări 21 ian 2019

Autointitulatul lider al Opoziţiei e mereu stupid. Recordul său politic absolut e că îşi păstrează prospeţimea: e, cu fiecare zi, mai suprinzător de stupid.

În plină ofensivă de echitaţie, când PSD călăreşte aproape toate instituţiile Statului, Orbanul nostru iese la declaraţii şi, scotocind în ghena minţii sale, nu găseşte altceva de făcut decât să fluiere-n biserică: “pe Dragnea şi pe Tăriceanu (…) i-a durut în beţele de la schi că România nu are Buget”. Beţele de schiuri ţin de iconica preşedintelui Iohannis, pe care avalanşa de aberaţii a capului PNL e pe cale să-l îngroape. (Hălăduind în vacanţe de lux prelungite prin ţările calde, pe Dragnea şi Tăriceanu poate să-i doară cel mult în palmier).

Marele partid al Opoziţiei, PNL, a ajuns o însăilare de caterinci jenante. Cei care ar putea emite judecăţi solide sunt ţinuţi în frâu de un şef spăimos până şi de umbra lui, darmite de un guvern din umbră. Dacă Ludovic Orban nu va fi decuplat la timp de partid, n-o să mire pe nimeni că mărfarul liberal se duce-n bălării.

Orban e maestru în a se bate singur între două alegeri. La viitorul scrutin, îl va ajuta PSD.

 

Citește și: