Publicat

26

aprilie

2017

12:27

3738

vizualizări

Băse pupă ştiuca

Traian Băsescu trăieşte drama cetăţeanului din Cugir.

Băse pupă ştiuca

Traian Băsescu trăieşte drama cetăţeanului din Cugir.

Zece ani a palmat din uzină, ca un strângător, câte o suveică, un mosor, un graifer, un pinion, o cureluşă, un capac, un şurub, o plăcuţă, o piuliţă şi, când să-i iasă maşina de cusut Ileana, s-a trezit cu o mitralieră – “o maşinărie de distrus oameni”.

Priveşte astăzi, din Parlament, Justiţia Statului de Drept şi se sparie de ce vede.

Îl trec sudori reci, îşi pierde uzul raţiunii, dar îşi regăseşte naturelul simţitor şi propune “Justiţia restaurativă”. Dacă ar fi zis “Justiţia restaurantivă”, nu m-aş fi mirat.

Mai bine ar numi-o, ştiinţific, “Justiţia ecologică” sau, mai prietenos, “Justiţia recreaţională”,  catch and release gen.

Procurorul pune pleoapa pe un prădător (ca la ştiuci). Începe urmărirea, îl aleargă peste tot, îl înebuneşte de cap, îl oboseşte, adună probe cu linguriţa, îl mulinează, îl saltă cu minciocul, apoi îl ia în braţe, îl pupă în bot şi-i dă drumul în libertate.

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.

ULTIMA ORĂ
Asta le întrece pe toate! Un senator spune că este prieten cu Kim Jong-Un! Ce cadou incredibil vrea să-i ducă liderului nord-coreean

Lasă-ne feedback despre noul site Gândul.info