117 vizualizări 27 iun 2019

„Mă bucur să revin alături de marea familie a socialiştilor şi democraţilor europeni. Pentru mine şi colegii mei din Partidul Social Democrat este extrem de importantă reluarea dialogului şi consolidarea relaţiei cu prietenii şi partenerii din marea noastră familie europeană. Împreună suntem mai puternici, iar partidul pe care îl conduc este determinat să întărească relaţia cu familia social democrată europeană şi să participe activ în luarea celor mai bune decizii pentru toţi cetăţenii europeni”, a afirmat preşedintele interimar al PSD, Viorica Dăncilă, potrivit unui comunicat remis Mediafax.

Sursa citată menţionează că liderii PES au apreciat atitudinea proeuropeană a preşedintelui interimar al PSD, Viorica Dăncilă, precum şi schimbarea abordării politice a noii conduceri a Partidului Social Democrat.

„De asemenea, au fost transmise aprecieri pentru rezultatele foarte bune obţinute de România în exercitarea mandatului Preşedinţiei rotative a Consiliului Uniunii Europene”, se arată în comunicatul de presă.

 

Citește și: