Ana Petrescu
470 vizualizări 13 iun 2018

"Şi eu sunt de aceeaşi părere cu doamna vicepreşedinte Olguţa Vasilescu, dar va fi o decizie a partidului, nu vom lua o decizie separat. Fiecare îşi spune punctul de vedere, dar va fi o decizie în partid. Da şi eu spun că trebuie suspendat (n.r. - Klaus Iohannis) în momentul în care nu semnează revocarea. O să aşteptăm să vedem. A zis că mai are puţin de citit, nu aşa mult, aşa a zis preşedintele, şi în momentul în care va spune că nu este de acord cu decizia CCR, sigur, în partid, vom decide ce facem în continuare. Vom analiza din toate punctele de vedere şi vom lua o decizie în partid", a spus vicepreşedintele PSD, Paul Stănescu, la Parlament.

Cu ocazia zilei de naştere a şefului statului, Stănescu i-a urat acestuia "La mulţi ani!", transmiţându-i totodată "să respecte legile".

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a spus, marţi seară, că în cazul în care preşedintele Klaus Iohannis nu se va pronunţa în timp rezonabil şi nu o va suspenda pe Laura Codruţa Kovesi, aşa cum spune decizia CCR, s-ar putea ajunge la suspendarea acestuia.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat marţi că va face publică decizia privind revocarea Laurei Codruţa Kovesi într-un termen rezonabil, dar că e necesară o dezbatere amplă asupra subiectului. Şeful statului a mai precizat că este dispus să pună mai multe întrebări care reies din motivarea CCR, precizând că un referendum "poate să fie la finalul unei astfel de dezbateri".

Citește și: