252 vizualizări ieri, 14:29

"Paleologu dixit, interviu la Cafeneaua Naţiei, pe Prima Tv: "Slavă Domnului, eu nu sint in PMP!". Ia uite unde era gogosa înfuriată! Da' ce, micuţule, îţi pute partidul asta care te-a scuturat de praful anonimatului? Nu ti-e, mă, rusine? Zeci de mii de membri PMP au tras in campania asta pentru tine de le-au sarit ochii din cap si tu le dai cu flit?", a scris Robert Turcescu, pe Facebook.

"Eu nu ti-am facut campanie pentru ca acum doua luni, la sediul partidului, cind te-am auzit ca vrei sa candidezi INDEPENDENT, doar susţinut de PMP, am intuit exact ce loază esti. Dar un pic de respect pentru munca tuturor celorlalţi colegi din PMP ai putea sa arati, mai, gogoaşă infuriata!", a completat deputatul PMP.

În emisiunea Cafeneaua Naţiei, Paleologu, întrebat dacă va face politică mai departe, a declarat: "Mă voi ocupa de fundaţie în continuare, fundaţia Paleologu face exact ce am spus că voi face ca preşedinte- Educaţie. (...) E de datoria mea să susţin candidaţii PMP la locale şi parlamentare şi introducerea PMP într-o coalie mai largă de forţe. Turcescu e problema internă a PMP, să se spele cu el pe cap. Slavă Domnului, nu sunt în PMP şi nu am de gestionat asemenea persoane. A fost constant împotriva candidaturii mele".

 

Citește și: