Elena Crangasu
364 vizualizări ieri, 14:30

„Actualul Guvern l-a sabotat pe Preşedintele Klaus Iohannis, actualul Guvern a atacat tot ceea ce se putea ataca: companii, oameni cinstiţi, preşedintele României, fundamentele democraţiei, partenerii internaţionali. (...) De aceea, cu forţă, am pregătit cea mai puternică moţiune de cenzură, unica moţiune de cenzură din ultimii 30 de ani, care are toate semnăturile pentru ca acest Guvern să devină istorie. Şi acest Guvern va deveni istorie, joi, ţineţi minte, 10.10. 2019 va fi ultima dată când ne vom adresa Vioricăi Dăncilă cu titulatura de premier al României. Va pleca acasă.”, a declarat Raluca Turcan, la Iaşi.

Şi liderul PNL Ludovic Orban a declarat, sâmbătă, că partidul e aproape de o victorie decisivă, însă această situaţie depinde de fiecare liberal.

„Numărul victoriilor repurtate de preşedintele României în această perioadă în luptă cu cel mai puternic, cel mai perfid şi cel mai ticălos adversar, care a existat în ultimii 30 de ani, adversari ai democraţiei şi ai interesului fiecărui cetăţean, victoriile preşedintelui Klaus Iohannis împotriva PSD, sunt nenumărate şi suntem aproape de victoria decisivă care depinde de fiecare dintre noi.”, a susţinut Orban, la Iaşi.

Moţiunea de cenzură va fi dezbătută şi votată, joi, în plenul Parlamentului.

Ludovic Orban a afirmat, vineri, că pe lângă cele 237 de semnături pentru moţiunea de cenzură, vor exista şi cel puţin şapte voturi în plus de la parlamentari cu care în prezent partidul negociază. Liderul PNL susţine că PSD numără voturile la moţiune precum calculele făcute la bugetul pe 2019.

 

Citește și: