Diana Grigore
48 vizualizări ieri, 07:36

„Probabilitatea foarte mare e să candidez ca independent”, a declarat Robert Negoiţă, la Digi24.

Primarul Sectorului 3 a afirmat că PSD are şanse zero dacă nu respectă punctele pe care le-a transmis printr-o scrisoare deschisă, printre care transparentizarea financiară a partidului transparentizarea administrativă şi scuze publice.

„Este comod psihic pentru mine. Nu aveţi nicio idee de câte ori am plecat de la şedinţele de partid cu un sentiment de lehamite, ca să nu spun scârbă de ce se întâmplă acolo, cerându-mi scuze în acelaşi timp pentru milioanele de oameni care au crezut în acest partid ca şi mine şi care au votat pentru acest partid cu speranţă. Dacă nu respectă un minim necesar, adică eu ce am scris în scrisoare e un minim, dacă nu se asumă punct cu punct aceste obiective, aceste valori, aceste principii, îi dau şanse zero şi o spun cu foarte mult regret”, a subliniat Negoiţă.

Totodată, el a adăugat că PSD este „condamnat la dispariţie” dacă nu scapă de „paraziţi”.

Robert Negoiţă a transmis, printr-o postare pe Facebook, o scrisoare deschisă către conducerea PSD prin care susţine că e dispus să revină în partid dacă PSD e dispus să îşi asume anumite acţiuni, printre care transparentizarea financiară a partidului, transparentizarea administrativă, modificarea Legii achiziţiilor publice şi scuze publice din partea conducerii partidului pentru modul în care a condus România în ultimii ani.

În replică, Marcel Ciolacu a comentat postarea edilului. ”Robert, te aştept la partid alături de o echipă nouă”, a notat liderul PSD. Negoiţă i-a mulţumit lui Ciolacu pentru invitaţie.

Citește și: