Cătălina Mănoiu
620 vizualizări 20 mar 2018

„Liviu Dragnea nu-i permite premierului Viorica Dăncilă să le vorbească românilor de la tribuna Parlamentului, aceasta este singura concluzie. PNL a solicitat conducerii Camerei Deputaţilor ca în baza Regulamentului, în prima zi de luni a fiecărei luni, premierul să vină la Ora Guvernului şi să explice românilor ce se întâmplă cu ţara, încotro merge ţara. (...) Invitaţia se numeşte simplu: <<Cu permisiunea domnului Liviu Dragnea, premierul Dăncilă să vină să le spună românilor unde sunt banii din creşterea economică>>. Este o solicitare firească, pe care o aşteaptă foarte multă lume. Parlamentul din păcate în ultima perioadă s-a transformat în locul unde fie se tranşează nişte urgenţe improvizate de către actuala guvernare pentru a mai cârpi din promisiunile nefondate făcute în campania electorală, fie în forul unde încearcă să controleze justiţia şi să-şi apere penalii”, a declarat liderul deputaţilor PNL, Raluca Turcan, după ce Biroul permanent le-a cerut liberalilor să propună „o temă precisă”:

Biroul permanent al Camerei Deputaţilor a amânat, marţi, luarea unei decizii în privinţa solicitării PNL de convocare a premierului Viorica Dăncilă în plen, la „Ora prim-ministrului”, până când liberalii vor propune o „temă precisă”.

„E amânată solicitarea până când grupul PNL vine cu o temă precisă”, a precizat secretarul Camerei, Georgian Pop, după şedinţa Biroului permanent.

PNL a adresat o solicitate Biroului Permanent pentru ca Viorica Dăncilă să vină în Parlament, la "Ora prim-ministrului", pentru a da explicaţii privind „derapajele din economie, blocajul marilor proiecte de investiţii în infrastructura de transport, situaţia din sănătate şi absorbţia fondurilor europene”.

 

Citește și: