Ciprian Nedelcu
1305 vizualizări 22 iun 2018

”PSD Iaşi îşi exprimă întreaga susţinere pentru actuala conducere a partidului şi pentru Guvernul României. După alegerile locale şi parlamentare din 2016, românii au învestit, cu o largă majoritate, o conducere social-democrată care să pună în aplicare cel mai amplu program de guvernare propus după Revoluţie. Totodată, suntem solidari cu preşedintele Liviu Dragnea care beneficiază, ca orice alt cetăţean din această ţară, de prezumţia de nevinovăţie, până la pronunţarea unei decizii definitive şi irevocabile a instanţei conform Constituţiei României şi Directivelor Europene în vigoare”, scriu social-democraţii din Iaşi.

Potrivit PSD Iaşi, milioane de români au crezut şi cred în măsurile PSD care generează, în continuare, creştere economică sustenabilă, creşteri salariale, creşteri ale pensiilor, per total, bunăstare.

”În acelaşi timp, în judeţul Iaşi se derulează proiecte importante care vizează modernizarea infrastructurii rutiere (axele rutiere Iaşi-Suceava şi Iaşi-Botoşani), modernizarea infrastructurii spitaliceşti (construirea Spitalului Regional de Urgenţă şi modernizarea Spitalului de Copii Sf. Maria), modernizarea infrastructurii de apă şi canalizare, construirea, modernizarea şi reabilitarea de şcoli, grădiniţe şi creşe, dispensare medicale, cămine culturale, biblioteci. Până în 2020 foarte multe comunităţi ieşene se vor dezvolta cu ajutorul a peste 1 miliard de euro care vor fi materializaţi prin intermediul acestor proiecte. PSD are nevoie mai mult decât oricând de unitate pentru a continua proiectele de dezvoltare şi investiţii, pentru a promova reformele privind justiţia şi pentru a veghea la respectarea drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor. PSD trebuie să ducă la bun sfârşit angajamentele asumate în faţa românilor”, mai scriu reprezentanţii PSD Iaşi.

Magistraţii instanţei supreme l-au condamnat, joi, pe Liviu Dragnea, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare în procesul angajărilor de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman, în care e acuzat de instigare la abuz în serviciu. Decizia nu e definitivă.

Citește și: