16345 vizualizări 22 nov 2017

„Nu mă tem de o suspendare, cum nu m-am temut niciodată. Nu există un temei şi nu cred că românii îşi doresc aşa ceva”, a declarat, joi, preşedintele. 

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, că are semnale din ce în ce mai serioase să PSD-ALDE vor să îl suspende pe preşedintele Klaus Iohannis pentru ca „mâna dreaptă a lui Dragnea, Tăriceanu” să preia interimatul şi să promulge modificările la legile justiţiei.

„Avem semnale din ce în ce mai serioase că din dorinţa disperată de a-i salva pe Dragnea, pe Tăriceanu şi pe alţi lideri PSD de consecinţele faptelor lor, majoritatea găunoasă PSD-ALDE pune la cale procedura de suspendare a preşedintelui Iohannis. Obiectivul precis de preluare a interimatului de către mâna stângă a lui Dragnea, domnul Tăriceanu, atfel încât să dea o lovitură împotriva justiţiei, care nu le-a ieşit nici prin ordonanţa 13, nici prin pachetul de legi pe care a bătut toba ministrul Justiţiei, Toader”, a declarat preşedintele PNL, Ludovic Orban, la finalul şedinţei Biroului Executiv al PNL.

Citește și: