Cristina ANDREI
1843 vizualizări 16 apr 2018

"Nu mai suport ipocrizia şi minciuna unor politicieni care depăşesc orice limită a bunului simţ!!! Haideţi să facem un miting uriaş - şi să ne explice Liviu Dragnea cum este el un exemplu şi cum trăieşte el în 'familia tradiţională'!!! La acelaşi meeting să ne spună liderii noştri politici cum îşi lasă nevestele acasă în judeţe şi trăiesc la Bucureşti cu secretarele / cum au amante mai tinere decât fiicele / cum îşi promovează iubitele în funcţii de la stat şi în Consilii de Administraţie cu salarii mai mari decât un medic sau profesor / cum se uită în timpul şedinţelor de vot la filme şi poze pornografice / cum pleacă în străinătate pe banii Parlamentului şi stau doar în camera de hotel cu “consiliera” mai tânără cu 25 de ani decât ei / cum îşi aranjează divorţurile în aşa fel încât să nu fie daţi în primire de “fosta” despre ce averi şi afaceri ilegale au făcut / cum dau bani cu nemiluita copiilor şi trec pe numele lor maşinile şi casele considerând că asta este suficient pentru educaţie şi 'familie tradiţională'!", a scris Victor Ponta pe Facebook. 

Fostul premier i-a criticat dur pe PSD-işti, după ce au anunţat demersul referitor la un miting uriaş pentru susţinerea familiei tradiţionale, acuzându-i că au confiscat această temă şi numindu-i "cariaţi moral fără ruşine". 

"Ultimii din lume îndreptăţiţi să vorbească despre familia tradiţională sunt Dragnea şi gaşca lui de baroni imorali! Aceştia doar confiscă subiectul şi îl folosesc politicianist pentru învrăjbirea societăţii şi câteva voturi de la naivi! Şi încă ceva / am rezolvat toate problemele guvernării României şi a mai rămas aceasta / acum este clar - meetingul ordonat de 'preacuviosul' Liviu ( familistul exemplu) o să oprească şi inflaţia, o să facă şi salariile din sănătate şi educaţie mai mari, o să aducă fonduri europene şi investiţii şi o să distrugă şi Statul Paralel! De data aceasta nesimţirea este mult prea mare! Demersul lui Liviu Dragnea este încă un exemplu de impostură, minciună, manipulare şi împingere a României într-o zonă de societate feudală asuprită de baroni destrabălaţi care însă pozează zi de zi în ceea ce nu sunt", a încheiat Ponta.

Citește și: