no author
Cătălina Mănoiu
199 vizualizări 19 mai 2017

„Ministrul Bodog trebuie să demisioneze de urgenţă. A nu fi în stare să iei decizii imediate pentru a debloca o criză denotă incompetenţă şi/sau ignoranţă. Prin urmare, trebuie să pleci, iar Dragnea să-şi asume acest eşec cu consecinţe dramatice", a declarat preşedintele executiv al PMP Eugen Tomac, pe Facebook.

Eugen Tomac a criticat faptul că ministrul Sănătăţii vorbeşte despre proceduri şi evaluări, în timp ce „fiinţe nevinovate mor din cauza corupţiei şi a incompetenţei din sănătate".

Deputatul PMP susţinut că pentru PSD „circul este mai important", afirmând că în locul unei comisii de anchetă a alegerilor din anul 2009, ar fi fost necesară o comisie care să ancheteze de ce mor copii în spitale nevaccinaţi.

„România nu avea nevoie de o comisie de anchetă pentru a-l umili din nou pe Geoană. Ce a fost în 2009 nu mai poate schimba cu nimic viaţa de zi cu zi a românilor", a spust Tomac.

Eugen Tomac a afirmat că la jumătate de an de la alegerile parlamentare PSD „a aruncat la cosul promisiunilor electorale" proiectele care vizau îmbunătăţirea sistemului de sănătate.

„Vom construi spitale noi. Românii se vor trata în ţară în condiţii sigure, la fel ca în Occident. Vom mări bugetul Ministerului Sănătăţii. Cu acestea şi multe alte lozinci a defilat PSD în campanie. La doar jumătate de an de la alegerile parlamentare, toate au fost aruncate la coşul promisiunilor electorale", a mai spus Tomac.

Citește și: