Alexandru Costea
631 vizualizări 5 iun 2019

„Vineri va avea un CEx şi vom hotărî să facem cu personalităţi din partid care vor să candideze, dar şi cu alte personalităţi din afara partidului, dacă vor să vină la noi, să facem studii sociologice să vedem cine se plasează cel mai bine. Persoana care va candida poate să fie din partid, e posibil să fie şi din afara partidului, dar se va hotărî la congres”, a declarat la Antena 3 Paul Stănescu.

El a mai spus că data congresului va fi stabilită în şedinţa CEx de vineri.

De asemenea, Stănescu a spus, după condamnarea lui Liviu Dragnea la trei ani şi jumătate de închisoare cu executare, că PSD „niciodată nu a stat într-o persoană”.

„Am pierdut o bătălie, nu am pierdut şi războiul. Probabil mulţi nu înţeleg, PSD e cel mai mare partid din România şi niciodată nu a stat într-o persoană. E un partid viu. Perioada e foarte grea. Apelul meu e unul de unitate. Eu sunt convins că PSD va fi pe primul loc la alegerile care vor veni. Partidul se va remonta foarte repede şi toţi colegii au înţeles. Sunt convins că ne vom mobiliza, vom avea cel mai bun candidat la prezidenţiale şi ne vom bate până la capăt. Vrem ca PSD sau eventual coaliţia să dea preşedintele ţării pentru următorii ani”, a mai spus preşedintele executiv al social-democraţilor.

 

Citește și: