1878 vizualizări 4 oct 2019

Nominalizările au fost făcute de cetăţeni, iar premiile au fost acordate în baza unui sondaj realizat pe Facebook.

Primul pe listă a fost deputatul Nicolae Bacalbaşa care recent a fost amendat pentru „discurs de ură”, iar următorii în top sunt doi edili şi un parlamentar.

„Aşa cum autorităţile fac consultări publice pentru a identifica personalităţile care pot fi cetăţeni de onoare, în mod similar gălăţenii au putut nominaliza şi apoi au votat pe cei care, în 2019, au făcut comunitatea de râs. Coincidenţă sau nu, cel care a primit cele mai multe voturi, parlamentarul PSD Bacalbaşa, tocmai a fost amendat de CNCD pentru discurs de ură. În urma nominalizărilor şi a voturilor exprimate de cetăţeni, pe primele două poziţii se află: Nicolae Bacalbaşa şi Picu Apostol Roman. Aplauze! Sau fluieraturi... În 2019 ei sunt cei care au făcut Galaţiul de ruşine. Cel mai mult, pentru că lista nu se opreşte la cei doi. Pe următoarele două poziţii se află primarul Pucheanu şi Eugen Durbacă”, au anunţat organizatorii concursului „Cetăţean de ruşine al oraşului”.

Asociaţia gălăţeană a anunţat că va acorda în fiecare an titluri celor care au făcut oraşul de ruşine.

Cetăţenii sunt rugaţi să popularizeze acest concurs astfel încât toată lumea să ştie ce au făcut în ultimul an persoanele publice.

 

Citește și: